onsdag 13 december 2017

316

Idag har jag fått min första ect-behandling. Det var jobbigt att ligga där och inte vilja, men veta att jag är tvungen. Jag sövdes ner snabbt och sen vaknade jag i min säng, minns inte hur jag kom tillbaka, har bara ett suddigt minne av en skötares ansikte. Har lite värk här och där, huvudvärk och ont i käken, men annars är det lugnt. Hjärtmedicinen håller min puls låg, fortfarande lite högre än vanlig vilopuls men det är iallafall inte 125 längre, och jag har inte behövt ta ångestdämpande. Kanske är det den, eller den andra nya medicinen, eller bara en blandning av alla jag tar, som faktiskt hjälper nu. Det känns konstigt men så otroligt jävla skönt att inte behöva ta lugnande för att gå upp ur sängen. Hoppas att jag inte jinxar det nu.
Jag har ingen aning hur länge jag kommer behöva stanna här, i måndags sa läkaren "några veckor". Längtar hem, längtar efter min säng, min vetekudde, och framförallt Cosmo, och personalen på boendet. Vill gärna få komma hem till jul eller nyår.

Och den här avdelningen är helt rökfri, så jag har inte rökt sen i söndags. Får inte lämna avdelningen så kan inte heller gå ut och röka. Det är kanske bra, jag kanske slutar. För ett tag, iallafall, haha.

1 kommentar:

  1. Det låter bra , jag hoppas att allt går bra med dig, du förtjäna bättre liv. Ta hand om dig.😊

    SvaraRadera