torsdag 23 november 2017

309

Snart är det kvällsfika och jag ska tvinga mig själv till att lämna rummet och dricka te. Har haft ångest största delen av dagen och behövde tvinga mig själv till att äta middag. Jag har, som vanligt, sovit hela förmiddagen, ville inte ens gå upp och äta lunch. Släppte ut katten och satt på soffan i typ en halvtimme. Sen har jag mest suttit inne på mitt rum och målat, gått ut för att röka några gånger.
Inatt pratade jag lite mer med personalen om mitt mående. Den senaste tiden har jag omedvetet gömt hur jag mådde/mår, men försökt prata utan framgång. Det är mycket jag fortfarande håller hemligt eftersom jag skäms. Jag vill bara inte erkänna vad jag känner och varför jag känner det.
Ångesten har blivit lite värre, men jag tar min vb-medicin max två gånger om dagen - vilket är ändå rätt bra med tanken på att jag förut tog mycket mer och mycket oftare.
Nu vet jag inte hur jag mår, har overklighetskänslor från helvetet och skakar. Men jag försöker hålla ut. Det är den enda jag kan göra nu egentligen. Hålla ut.

1 kommentar:

  1. Du behöver inte bli sköms om någonting, och du bör brätta till personlen hur du mår och hur du känner. För att det hjälper dig att mår bättre och hjälper personalen för att dem kommer och veta mer om dig och vilken hjälp du behöver.

    SvaraRadera