måndag 4 september 2017

282

Nu har jag varit på boendet sen i fredags. Alla säger hur fint jag har gjort det i rummet. Personalen och de andra boenden är trevliga och jag trivs. Idag har katten fått flytta hit också. Hon gömde sig bakom min säng i flera timmar men nu på kvällen gick hon fram. Jag lyckades sätta ett halsband på henne, så imorgon om hon inte är lika rädd, ska vi lämna rummet och se om de andra vill hälsa på henne.
Jag har mest legat i sängen och kollat på film, de första kvällarna när jag var ute och rökte fick jag sällskap av nattpersonalen, som nu har nog blivit min favorit här. Han berättar roliga historier och jag har lärt honom spela skip-bo, och så sa han att nästa gång han jobbar så ska han fixa mina ögonbryn med tråd (något jag har faktiskt alltid velat testa, haha).
Väntar på att få ett kylskåp och ett medicinskåp, och så ska vi fixa wifi (just nu använder jag internetdelning från mobilen, annars så har jag massor med filmer på en hårddisk, och internet på mobilen så det räcker för mig). Imorgon ska jag fylla i massa tråkiga men nödvändiga papper, och min terapeut kanske kommer på besök då hon ska på möte med personalen här.
Nu ska jag försöka hitta nånting att göra tills jag får min sömnmedicin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar