torsdag 1 juni 2017

261

I måndagas träffade jag en ängel. Hon lyste upp hela rummet och jag kände mig trygg. Vi pratade länge och hon förklarade mycket på ett sätt så jag förstod och jag kände att henne kan jag faktiskt lita på. Vi kom fram till att jag ska avsluta kontakten med min nuvarande kontaktperson, och istället försöka med boendestöd igen. Ängeln var så snäll och ärlig, och vill verkligen hjälpa mig. Vi pratade också om boendet, och hon förklarade att det finns inte så många lägenheter och det bättre alternativet skulle vara om jag flyttade till eget och fick hjälp med personal och så där. "Du skulle kunna ha boendestöd flera timmar om dagen, och få ett larm ifall nånting händer." Och det skulle nog kännas lite bättre, att flytta till eget och ändå ha lite kontroll men också hjälp med de svåra grejerna. Den nittonde ska jag träffa den nya boendestödjaren (tillsammans med Ängeln) så jag får tänka på vad hon kan hjälpa mig med. Jag hoppas bara att det är en bra person som jag kommer att tycka om.

Träffade också min terapeut, och jag läste upp lite av det jag hade skrivit den senaste tiden. Hon lyssnade, frågade och lyssnade igen och försökte förstå mina svar. Men hon tog mig på allvar och tyckte att min läkare behöver veta det jag läste upp så att jag kan få hjälp med det. Sa att det jag beskrev låter som "psykotiska inslag" och att jag låter/verkar "splittrad", vad hon nu menade med det. Har en läkartid den nittonde också, innan jag ska träffa boendestödjaren. Till dess ska jag fortsätta att skriva i min skrivbok när jag behöver och när jag har dagar där det finns en dimma mellan mig och världen.

3 kommentarer:

 1. Jag var arg länge. Men jag tror jag förstår nu, och jag är ledsen att jag fick dig att må dåligt. Det var aldrig någonsin meningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blev det här på fel inlägg också. Skulle vara 262.

   Radera
  2. Det var aldrig ditt fel. ❤️

   Radera